Top Gun -leffan kaunotar tunnustautui lesboksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tunnetuimpiin elokuviin lukeutuvan Top Gun -leffan naistähti Kelly McGillis nähtiin tuolloin valkokankaalla Charlie Blackwoodin roolissa Tom Cruisen roolihahmon rakastajana, mutta kulissien takana hän tuskin oli kiinnostunut Tompasta.

51-vuotias McGillis on nyt nimittäin astunut kaapista ja paljastanut olevansa lesbo. Hän avautuu seksuaalisuudestaan SheWired-julkaisun haastattelussa. Aiemmin miehen kanssa naimisissa ollut, mutta sittemmin eronnut näyttelijä kertoi asiasta, kun häneltä kysyttiin tulevaisuuden treffisuunnitelmistaan.

– Ehdottomasti naisen kanssa. Olen saanut miehistä tarpeekseni. Tämä on ollut minulle pitkä ja rankka kokemus. Minulle tapahtui paljon asioita, jotka vakuuttivat minut siitä, että Jumala rankaisee minua koska olen homoseksuaali. Tämä on ollut rankka prosessi, Kelly McGillis kertoi.