Twilight-tähti riisuu kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin elokuvateattereissa käväissyt Twilight-elokuva on saamassa ainakin yhden, mutta mahdollisesti jopa kaksi jatko-osaa. Leffan miestähti nähdään alastomana kuitenkin aivan muussa elokuvassa.

Näyttelijänkyvyistään varsin ristiriitaisia kommentteja saanut Robert Pattinson on kiinnitetty mukaan Salvador Dalista kertovaan elämäkertaelokuvaan nimeltä Little Ashes. Elokuva saa ensi-iltansa 8. toukokuuta.

Pääosaa leffassa esittävä Pattinson riisuu myös vaatteensa, eli hänet nähdään valkokankaalla alastomana. Espanjalaissyntyiselle miehelle siinä ei tosin ole mitään ihmeellistä.

– En tiedä… Minusta se on hauskaa, koska espanjalaiset ovat niin… Heille alastomuus ei ole lainkaan ongelma. Tarkoitan että englantilaisilla ihmisillä ilmeisesti on kaikkein suurimmat ongelmat siinä asiassa, Robert Pattinson kertoi MovieFone-julkaisulle.