Viihdelegenda kuoli yllättäen Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu viihdetaiteilija Danny Gans on kuollut. 52-vuotias ”Man of Many Voices” menehtyi viime yönä Las Vegasissa, jossa hän oli esiintynyt jo vuosien ajan. Hänestä muodostui yksi viihdekaupungin tunnetuimmista tähdistä.

Lukuisia palkintoja menestyksekkäällä viihdeurallaan voittanut Danny Gans nimettiin aikoinaan jopa Vuoden viihdyttäjäksi. Estraditaiteilijan uran lisäksi hän kokeili siipiään myös televisiossa esimerkiksi CBS-kanavan esittämässä Sinatra-minisarjassa, jossa hän esitti Dean Martinin roolia.

– Elaine, minä ja kaikki muutkin yhtiössämme ovat järkyttyneitä loistavan, lahjakkaan ja rakastetun ystävämme menetyksestä. Meiltä otettiin täysin yllättäen pois yksi maailman erikoisimmista ihmisistä ja lahjakkaimmista ihmisistä, Las Vegasin johtohahmoihin lukeutuva Steve Wynn kertoi TMZ-julkaisun mukaan.

Danny Gansia jäivät kaipaamaan monien fanien ja viihdetaiteilijoiden lisäksi myös vaimo Julie ja perheen kolme lasta. Hänen äkillinen kuolinsyynsä on edelleen epäselvä.