Amy Winehouse tajuttomaksi – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse asustelee parhaillaan Karibialla, jossa hän valmistelee seuraavaa albumiaan. Huumeongelmastaan eroon päässyt neitokainen sairastaa edelleen parantumatonta keuhkoahtaumatautia ja nyt hänet on kiidätetty sairaalahoitoon.

25-vuotias poptähti meni viime yönä yllättäen tajuttomaksi vuokraamassaan huvilassa St. Lucian saarella. Huumeet ovat toivottavasti Amylle historiaa, mutta hänen kerrottiin käyttäneen huomattavan paljon alkoholia sen jälkeen, kun hänen isänsä Mitch lähti kotiin Karibialta viime tiistaina.

Winehouse ehti juoda alkoholia kolmen päivän ajan ennen kohtaustaan. Tajuttomuuden syytä ei tiedetä ja Amy on edelleen sairaalahoidossa tarkkailtavana. Hänen tiedottajansa mukaan syynä oli elimistön kuivuminen ja niin sanottu auringonpistos.

– Amy menetti tajuntansa oltuaan auringossa ja juotuaan liian vähän vettä. Hän on ottanut osaa moniin aktiviteetteihin, joilla oli myös osuutta asiaan.

Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan Amy Winehouse oli aiemmin nähty myös sammuneena paikallisessa Marjorie’s Beach -baarissa. Winehousen Janis-äidin odotetaan saapuvan saarelle tänään.