Joan Collins torjui Lily Allenin lähentelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on yksi tämän hetken tunnetuimpia viihdetähtiä, mutta aina löytyy vieläkin suurempia egoja erityisesti viihdealan konkareiden keskuudesta. Nyt Lily on törmännyt yhteen heistä.

Lily Allen oli mukana Lontoossa sijaitsevan Selfridges-kaupan 100-vuotisjuhlissa, kun hän tapasi takavuosina Dynastia-televisiosarjasta ja sittemmin muiden muassa kirjailijana tutuksi tulleen Joan Collinsin.

Suosikkisarjan tähti ei ollut tapaamisesta aivan yhtä innoissaan kuin laulaja, sillä hän tyrmäsi Lily Allenin yrityksen antaa tähdelle perinteinen poskisuudelma. Laulaja kirjoitti asiasta Twitter-mikroblogiinsa.

– OMG, Minut esiteltiin juuri Joan Collinsille. Kättelin häntä ja yritin antaa poskisuudelmaa. Hän kuitenkin sanoi ettei suutele ihmisiä, joita ei tunne. Ihmeellistä, Allen kirjoitti.

Lily Allen viettää parhaillaan pientä taukoa kiertueeltaan. Suomeenkin loppukesästä saapuva supertähti palaa tien päälle ensi sunnuntaina Berliinissä.