Hollywood-tähti väittää: ”Koko perheeni sairastui sikainfluenssaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on nähty viime aikoina lähinnä bikineissä ja alastonkuvissa. Nyt hän on noussut otsikoihin myös sikainfluenssan myötä.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty Turbohuulinen näyttelijätär osallistui torstaina elektroniikkamerkin järjestämään julkkisjuhlaan. Punaisella matolla häneltä kysyttiin myös ajankohtaisesta sikainfluenssasta. Näyttelijän vastaus oli todella yllättävä.

– Uskon, että perheessäni meillä kaikilla, paitsi minulla, on ollut sikainfluenssa. Mistäkö tiedän että se oli juuri sikainfluenssa? En olekaan varma, mutta meillä oli kaikki sen oireet. Meillä oli sikainfluenssa jo ennen kuin se levisi. Se oli talossamme, uskon niin, ja kaikki ovat nyt kunnossa, Lisa Rinna kertoi. Katso haastatteluvideo tästä.45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.