Listaykkönen eristyksissä – epäillään sairastuneen sikainfluenssaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla nopeasti levinnyt sikainfluenssa on aiheuttanut kauhua erityisesti Meksikossa, mutta myös Euroopassa on todettu tartuntoja. Yksi heistä on brittiläisen N-Dubz -yhtyeen keulahahmo Tulisa Contostavlos, jonka epäillään sairastuneen sikainfluenssaan.

N-Dubz -yhtye on juuri tällä hetkellä kovassa nousussa, sillä bändin ja Tinchy Stryderin yhteissingle Number 1 on parhaillaan nimensä mukaisesti Britannian singlelistan ykkösenä. Kappale nousi kaiken lisäksi suoraan listaykköseksi. Yhtyeen kaikki esiintymiset on nyt kuitenkin peruttu ikävän sairaustapauksen johdosta.

Sairaalan eristysosastolla Kreikassa parhaillaan hoidettava 20-vuotias Contostavlos lensi torstaina Lontoosta Ateenaan perheensä luokse saatuaan yhtyeensä pitkän brittikiertueen päätökseen, The Sun uutisoi. Lennon aikana hän kuitenkin menetti tajuntansa.

Poptähti kiidätettiin tämän jälkeen sairaalaan Pendelin kaupunkiin. Siellä hänen todettiin kärsivän sikainfluenssan oireista, minkä seurauksena laulaja siirrettiin kiireesti erityksiin. Tällä hetkellä odotetaan hänen testitulostensa vahvistumista.

– Tulisalla oli harvinaisen huono tuuri. Hän oli aivan äskettäin suuri listamenestyjä ja nyt hän taistelee jo hengestään. Hänen perheensä joutuu käyttämään maskeja ja heidän pitää minimoida henkilökohtainen kanssakäyminen Tulisan kanssa. Tämä on kauheaa, lähde valitteli lehdelle.

Yhtyeen tiedottaja kertoi bändin ja sen fanien toivovan nyt, että epäilyt sikainfluenssasta osoittautuisivat lopulta perättömiksi.