Miss Californialla onkin silikonirinnat! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa pari viikkoa sitten homovastaisilla kommenteillaan kohua Miss USA -kilpailun finaalissa aiheuttanut Miss California Carrie Prejean on tuoreimpien tietojen mukaan käynyt kauneusleikkauksessa ja hankkinut silikonirinnat.

Pari päivää sitten verkossa kerrottiin huhusta, jonka mukaan neitokaisen rintavarustus ei olisikaan aito. Huhut saivat alkunsa Access Hollywood -ohjelmasta, jossa kohujulkkis Shanna Moakler kertoi missin hankkineen silikonit kuusi viikkoa ennen Miss USA -kilpailua. Moakler on sittemmin kiistänyt paljastaneensa asian.

Asiasta tuolloin kertonut Hollywood Gossip hankki missin rintavarustuksesta ennen ja jälkeen -kuvia ja nyt myös Miss USA -kilpailun tuottaja Keith Lewis on vahvistanut asian The Early Show -ohjelmassa. Samalla Prejean on saanut lokaa niskaansa tekopyhyydestä, sillä hän on vedonnut raamattuun lähes joka käänteessä, mutta ei ilmeisesti itse olekaan tyytyväinen siihen vartaloon, jonka on saanut.