Transformers-tähti Playboyssa: ”Käteni on pysyvästi pas**na!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka Transformers-elokuvien tähti Shia LaBeouf vahvisti, että hänen loukkaantunut kätensä on pysyvästi toimintakyvytön. Nyt näyttelijä on ruotinut aihetta Playboy-lehden haastattelussa.

Juovuspäissään auto-onnettomuuteen viime vuoden elokuussa joutuneen tähden kättä ei ole saatu korjattua pitkistä leikkauksista huolimatta, vaikka vielä tammikuussa käden odotettiin parantuvan. Shia LaBeouf itse uskoo, että näin pitikin tapahtua, jotta hän rauhoittaisi hieman elämäntyyliään.

– Käteni on pysyvästi paskana. Se ei tule koskaan parantumaan täysin. En voi napittaa paitaani tai sulkea vetoketjuani ilman suurta tuskaa. Tarvitsin tätä onnettomuutta elämääni. En ollut hallinnassa ja voin nyt ensimmäistä kertaa myöntää sen. Käteni on kuin tatuointi, joka muistuttaa minua virheistäni, Shia LaBeouf kertoi Playboy-lehdelle.

Haastattelussa näyttelijä myöntää nauttineensa ennen onnettomuutta yhden viskipaukun ja kolme olutta. Hän ei halunnut kuitenkaan kertoa asiasta tarkemmin, ettei joutuisi oikeuteen rattijuopumuksesta. Syyttäjä päätti taannoin, ettei poliisilla ole tarpeeksi näyttöä oikeusjuttuun, joten syytettä ei tullut.

– Olen nyt AA-kerhossa. Olen ottanut drinkkejä, mutta se on kuulunut prosessiin. Olenko alkoholisti? En ehkä ole. En tiedä. Mutta tiedän kuitenkin että tässä tilanteessa minulla ei ole elämässäni sijaa alkoholille.