Suosikkiartisti kiistää lesbopaljastuksen: Roskaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Pink kiistää eilen maailman viihdelehtiin levinneet tiedot seksuaalisuudestaan ja kaapista tulemisestaan. News of the World -lehden mukaan tähti olisi antanut lehdelle lausunnon, jossa hän myöntää pitävänsä myös naisista.

Pink kuitenkin kiistää jyrkästi antaneensa lehdelle moista lausuntoa. Kulissien takana on jo pitkään huhuttu suosikkitähden seksuaalisesta suuntautumisesta, mutta artisti kiistää tulleensa kaapista. Hän kommentoi väitteitä Twitter-blogissaan.

– Luin juuri että olen biseksuaali. Se on niin vuotta 1991. On hienoa, että ihmiset kirjoittavat minusta artikkeleita, jotta minäkin saan tosiasiat selville (facts straight, straight = hetero). Jatkakaa vain lukemista ihmiset, Pink kirjoitti.

Myös julkkisbloggaaja Perez Hilton kommentoi asiaa ja totesi News of the World -lehden väitteiden olevan sataprosenttisesti tekaistuja.

Philadelphiassa syntynyt Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, herätti ensimmäisen kerran laajaa kansainvälistä huomiota vuonna 2001 kun hän teki Christina Aguileran, Missy Elliottin, Myan ja Lil’ Kimin kanssa uuden version Lady Marmalade -diskoklassikosta Moulin Rouge -elokuvaa varten. Pink teki varsinaisen läpimurtonsa kakkosalbumillaan M!ssudaztood vuonna 2002.