Claire Danesin rinta paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Claire Danes osallistui Marc Jacobsin -gaalatapahtuman jatkojuhliin New Yorkissa sijatsevassa Monkey Barissa tuoreen kihlattunsa kanssa. Claire ja brittinäyttelijä Hugh Dancy juhlivat niin sanotusti ykköset päällä.

Clairen asuste ei toiminut kuitenkaan aivan odotetusti, sillä tyylikkään kimalteleva hopeanharmaa iltapuku esitteli neitokaisen avuja hieman liaankin paljon sillä seurauksella, että näyttelijän rinta vilahteli puvun alta. Katso kuvat tästä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Claire Danes esitteli tahattomasti rintaansa. Taannoin hän vilautti vahingossa varustustaan myös MTV Canada -kanavan haastattelussa, johon hän oli valinnut hieman liian löysän paidan ja jättänyt samalla myös rintaliivinsä kotiin.

28-vuotias Claire Danes on nähty urallaan lukuisissa elokuvissa. Hän on näytellyt valkokankaalla 12-vuotiaasta saakka, jolloin hänet nähtiin elokuvassa Dreams Of Love. Viime vuosina hän on mukana muutamissa elokuvassa, joista mainittakoon esimerkiksi Evening, The Flock ja Stardust.