Claire Danes vilautteli MTV-haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Claire Danes hämmensi studioyleisöä esittelemällä rintavarustustaan MTV Canada -musiikkikanavan haastattelussa. Tähti oli valinnut haastatteluun hyvin avoinaisella kaula-aukolla varustetun paidan, jonka alla ei ollut lainkaan rintaliivejä.

Danesin eläytyessä haastatteluun paita paljasti toisen rinnan kokonaan useaan otteeseen. Kyseessä ei ollut siis varsinainen vilahdus, sillä tilanne jatkui hämmentävän pitkään. Verkossa leviävät kuvat ovat kuitenkin valokuvia, eivätkä siis otteita kyseisen haastattelun televisiolähetyksestä.

Kuvat Danesin vilauttelusta löytyvät tästä, tästä ja tästä.

28-vuotias Claire Danes on nähty urallaan lukuisissa elokuvissa. Hän on näytellyt valkokankaalla 12-vuotiaasta saakka, jolloin hänet nähtiin elokuvassa Dreams Of Love. Tänä vuonna hän on mukana kolmessa elokuvassa, jotka ovat Evening, The Flock ja Stardust.