Transformers-hottis keikistelee superkuumalla videolla, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon monissa äänestyksissä sijoittunut näyttelijä Megan Fox on tällä hetkellä Hollywoodin kuumin naistähti. Nyt hän poseeraa seksikkäänä myös Esquire-lehden kansikuvassa.

Lehti on samalla julkaissut myös videon, jossa Megan Fox nähdään aamutoimissaan. Videolla kaunotar herää sängystään ja siirtyy keikistelemään uima-altaalle, minkä jälkeen onkin vuorossa aamiaishetki – uimapuvussa tietenkin. Katso video tästä.

Tulevana kesänä Megan Foxin odotetaan nousevan jälleen myös elokuvalistojen kärkeen Transformers-elokuvan jatko-osalla. Wonder Woman -elokuvan pääroolista äskettäin kieltäytynyt neitokainen kärsi vauhdikkaan leffan kuvauksissa penikkataudista, mutta sai kuitenkin kuvaukset hoidettua kunnialla loppuun. Transformers-elokuvan traileri löytyy tästä.

PS: Megan Foxin erikoishaastattelu tulossa Staraan pian!