Megan Fox seksikkäämpänä kuin koskaan, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon monissa äänestyksissä sijoittunut näyttelijä Megan Fox on tällä hetkellä Hollywoodin kuumin naistähti. Nyt hän poseeraa seksikkäänä myös Esquire-lehden kansikuvassa ja sisäsivuilla.

Lehden julkaisemisa kuvissa Megan Fox nähdään muiden muassa aamutoimissaan, heräämässä sängystään ja keikistelemässä uima-altaalla uimapuvussa. Katso kuvat tästä. Tällä viikolla Megan poseeraa myös Elle-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Nämä kuvat löytyvät tästä.

Tulevana kesänä Megan Foxin odotetaan nousevan jälleen myös elokuvalistojen kärkeen Transformers-elokuvan jatko-osalla. Wonder Woman -elokuvan pääroolista äskettäin kieltäytynyt neitokainen kärsi vauhdikkaan leffan kuvauksissa penikkataudista, mutta sai kuitenkin kuvaukset hoidettua kunnialla loppuun. Transformers-elokuvan traileri löytyy tästä.