Rihanna yrittää saada alastonkuvansa poistettua – turhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka supertähti Rihannan rajut alastonkuvat ovat päätyneet internetiin. Monille verkkosivustoille nopeasti levinneissa kuvissa laulaja nähdään alastomana hotellihuoneensa kylpyhuoneessa.

Nyt Rihanna on käynyt lakimiestensä avulla taisteluun kuvien poistamiseksi verkosta. Hänen levy-yhtiönsä Island Def Jamin lakimiehet ovat lähestyneet kuvia julkaisseita verkkosivustoja kirjeellä, jossa kuvia vaaditaan poistettavaksi tekijänoikeuksiin vedoten, TMZ kertoi. Kuvat ovat Rihannan itsensä ottamia, joten hänellä on kuviin myös tekijänoikeudet.

Kirjeessä vaaditaan ”kuvien, joiden väitetään olevan Rihannan” poistamista verkkosivuilta, koska kuvat loukkaavat ”artistin oikeuksia”. Kirjeessä ei siis kiistetä kuvien aitoutta. Myös kuvissa näkyvien monien seikkojen, kuten tähden tatuointien, perusteella niiden aitous on hyvin todennäköistä. Kuvien saaminen pois internetistä on kuitenkin täysin mahdotonta, vaikka sivustot vaatimuksiin suostuisivatkin.