Rihannan alastonkuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä kuinka amerikkalaisen naislaulaja Cassien nakukuvat päätyivät internetiin. Tähden mukaan kuvat oli varastettu hänen tietokoneeltaan. Nyt samanlaisen tapauksen kohteeksi on joutunut supertähti Rihanna.

Amerikkalaisiin verkkojulkaisuihin on päätynyt seitsemän kuvan sarja, joissa alastomana poseeraava nainen näyttää olevan Rihanna. Kahdessa kuvassa näkyvät myös naisen kasvot, ja niistä suosikkilaulaja on selvästi tunnistettavissa. Rajut alastonposeeraukset ovat todellinen skandaali, mikäli kuvien nainen todella on Rihanna. Katso kuvat tästä.

Nyt verkkoon vuotaneet kuvat on otettu kuvissa näkyvän henkilön toimesta ilmeisesti kännykkäkameralla. Muita henkilöitä kuvissa ei näy. Kuvien aitouden puolesta puhuvat niissä näkyvät tatuoinnit sekä Rihannan kasvokuvissa ja alastonkuvissa hänen kynsissään nähtävä samanlainen musta kynsilakka. Ensimmäisenä kuvat julkaistiin ImageHaven.com -verkkosivustolla.