Idol-tuomari Simon Cowellin kodissa uskomattomat turvatoimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol, X-Factor ja Britain’s Got Talent -realityohjelmien päätuomarina maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut tuottaja Simon Cowell muuttaa tänä viikonloppuna uuteen hulppeaan ökytaloonsa Beverly Hillsissä. Talon turvatoimissa ei ole dollareita säästelty.

Simon Cowell on käyttänyt kotinsa huippuluokan turvatoimiin huimat miljoona dollaria. Superjulkkis palkkasi töihin turvayhtiön, joka on toimittanut turvalaitteita muiden muassa Nasalle ja Yhdysvaltojen presidentille.

Nyt Cowellin 22 miljoonaa maksaneen ökyasunnon kotirauhaa vartioidaan muiden muassa verkkokalvojen skannauksella ja sormenjälkitunnistimilla, Daily Mail uutisoi. Cowellin kerrotaan päättäneen huippuluokan turvatoimista sen jälkeen, kun seonnut fani teki itsemurhan Idol-tuomari Paula Abdulin kotipihalla Los Angelesissa. Cowell on saanut myös paljon tappouhkauksia.