Rihannan pornokuvien vuotajasta vahvoja epäilyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna vaikuttaa painuneen maan alle sen jälkeen, kun hänen alastonkuvansa päätyivät perjantaina internetiin ja levisivät lukemattomille verkkosivuilla. Tähden asianajajat tekevät parhaillaan työtä kitkeäkseen kuvat verkossa, mutta onnistumisen mahdollisuuksia ei ole.

Nyt huomio onkin keskitetty siihen kuka kuvat on verkkoon vuotanut. Amerikkalaislehdissä ja blogeissa kuvien vuotajaksi epäillään yleisesti Rihannan ex-poikaystävää Chris Brownia, joka on parhaillaan syytettynä Rihannan törkeästä pahoinpitelystä.

Eräässä paljastuskuvassa Rihanna on kirjoittanut kylpyhuoneen peiliin sanat ”Rakastan sinua”, minkä oletetaan viittaavan juuri Browniin. Suosikkilaulajan oletetaan lähettäneen kuvat Chrisille, mutta mies on kuitenkin kiistänyt jyrkästi kuvien levittämisen edelleen.

– Tämä on sekä valheellinen että loukkaava väite. Chris ei ole julkaissut tai ”vuotanut” mitään kuvia Rihannasta tai kenestäkään muustakaan, tähden tiedottaja kertoi Essence.com -julkaisun mukaan.

Hiphop-artisti on korostanut, ettei hänellä ole mitään tekemistä entisen tyttöystävänsä alastonkuvien kanssa. Brownin puheita ei kuitenkaan ole otettu kovinkaan vakavasti, sillä hänen uskotaan olevan Rihannalle katkera pahoinpitelystä ja sitä seuranneesta kohusta.