Sofia Sida julkaisee uutta – taustalla nimekäs kaarti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin Sofia Zida -nimellä musisoinut neitokainen vaihtoi taannoin nimensä Sofia Sidaksi ja nyt häneltä on tulossa uutta musiikkia. Sofian Sidan uutuussingle Party Freak vie kuulijansa discon ja funkin maailmaan.

Party Freak on menevä r&b-, disco- ja funk-musiikin elementtejä yhdistelevä kokonaisuus joka antaa esimakua syksyllä

julkaistavasta uudesta albumista. Uutta albumia äänitetään parhaillaan Ruotsissa, jossa tuottaja-muusikko Jan Simons on koonnut Sofian taustalle merkittävän joukon kansainvälisiä huippumuusikoita.

Simonsin studiomuusikoiden ryhmään kuuluvat muusikot ovat työskennelleet aikaisemmin muun muassa Mary J. Bligen, Chaka Khanin, Erykah Badun, David Bowien, Ronan Keatingin ja ABBA:n taustamuusikoina. Singlen masteroinnista vastaa George Marino, joka aiemmin on vastannut mm. sellaisten artistien albumeista kuin Stevie Wonder, John Lennon ja Bon Jovi.