Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista High School Musical -elokuvista tuttu näyttelijä-laulaja Ashley Tisdale on jäänyt pitkälti leffojen päätähden varjoon, kun Vanessa Hudgens paistattelee usein otsikoissa ja kansikuvissa. Eilen Tisdale vietti aurinkoista vapaapäivää Miamissa.

23-vuotias näyttelijäkaunotar esitteli eilen hotellinsa uima-altaalla tanssiharjoituksilla treenattua vartaloaan. Tummaverikkö sai olla allasalueella pääosin rauhassa, sillä paparazzit tallensivat hänen touhujaan matkan päästä. Ystävänsä kanssa lomaillut tähti vietti paljon aikaansa BlackBerry-kännykkäänsä näpelöiden. Katso kuvat tästä.

Samaan aikaan monimediainen Ashley Tisdale päivitti Twitter-blogiaan kertoen kuinka hän hikoilee kuumissaan auringossa ja kuinka etelässä ilma on kosteampaa. Rusketustaan parantanut ja uutta It’s Alright -singleään parhaillaan markkinoiva Ashley siirtyi tänään omalla autollaan Tampaan isovanhempiensa luokse. Samalla hän julkaisi myös itse kuvan itsestään poseeraamassa ystäviensä kanssa, mutta bikinikuvista ei ollut tietoakaan.