UPEAA! Suomi selviytyi jälleen Euroviisufinaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moskovassa on parhaillaan menossa Euroviisujen semifinaali, josta kymmenen parasta maata selviytyy ensi lauantaina kisattavaan finaaliin. Tulokset julkistettiin juuri suorassa lähetyksessä ja Suomeen saatiin ilouutisia.

Suomen edustajana tänä vuonna toimii Waldo’s People, jonka kilpailukappaleena kuullaan dancehitti Lose Control. Juuri julkaistujen tulosten mukaan Suomen Waldo’s People on siis mukana finaalissa. Jatkoon selvisivät Suomen lisäksi myös Turkki, Ruotsi, Israel, Portugali, Malta, Bosnia & Herzegovina, Romania, Armenia ja Islanti.

Toinen semifinaalierä järjestetään torstaina. Toisessa semifinaalissa kuullaan 19 esiintyjää, joista finaaliin selviää myös kymmenen. Finaalissa ovat jo automaattisesti isäntämaa Venäjä sekä kisan merkittävimmät rahoittajamaat Iso-Britannia, Espanja, Ranska ja Saksa. Tämän vuoden Euroviisuissa Suomi tekee historiaa olemalla jo neljättä kertaa peräkkäin kisojen finaalissa.