Supertähti Flo Ridan Suomen konsertti vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi toissaviikolla, että listaykkösenä taannoin ollut hiphop-tähti Flo Rida on tulossa Suomeen. Nyt konsertti on viimein vahvistettu myös järjestäjän toimesta. Supertähti esiintyy Circus-ravintolassa Helsingissä 9. heinäkuuta.

Amerikkalainen Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, oli taannoin Right Round -hitillään peräti kuusi viikkoa Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä kunnes Lady Gaga pudotti hänet kärkipaikalta.

Dillard syntyi 16. joulukuuta 1979 Miamin Carol Cityssä, Yhdysvalloissa. Uransa muusikkona Flo Rida aloitti teini-ikäisenä kavereidensa kanssa ryhmässä Groundhoggz. Muutaman vuoden taistelun jälkeen, ja saatuaan sopimuksen levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa, hän julkaisi ensimmäisin läpimurtohittinsä nimeltä Low.

T-painin kanssa tehty versio oli yksi vuoden 2008 soitetuimmista hiphop-kappaleista ja se myi nelinkertaista platinaa. Sittemmin Low on soinut myös muiden muassa Step Up 2 ja Tropic Thunder -elokuvissa. Flo Ridan debyyttialbumi Mail On Sunday julkaistiin Yhdysvalloissa 18. maaliskuuta 2008. Albumilta julkaistiin  myös Elevator-single, jossa vierailijana esiintyi supertuottaja Timbaland.

Tähden toinen studioalbumi R.O.O.T.S. julkaistiin 31. maaliskuuta 2009. Sen ensimmäinen sinkku Right Round nousi hetkessä listojen kärkeen ympäri maailman. Samalla Flo Rida rikkoi digitaalisen musiikkimyynnin ennätyksen myytyään viikossa 636.000 kappaletta.