Waldon viisuesitys sai valtaisat aplodit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moskovassa kisataan parhaillaan kuluvan vuoden Euroviisujen finaalipaikoista. Illan esiintyjistä kymmenen jatkaa lauantaiseen finaaliin. Suomen edustajana kisassa on Waldo’s People -yhtye, joka esiintyi hetki sitten.

Suomen edustuskappale on harvinaisuus tämän vuoden viisuissa, sillä kappale on tyylipuhdasta dancea. Suomen esitys sujui vauhdikkaasti ja ilmeisen hyvin. Myös esitykseen hankittu pyrotekniikka näytti Moskovan jättilavalla varsin onnistuneelta. Esitys iski ilmeisesti myös yleisöön, sillä Waldo sai valtaisat aplodit.

Illan äänestys alkaa kun kaikki semifinaalikappaleet on ensin esitetty. Oman maan ehdokasta ei voi kuitenkaan äänestää, joten suomalaiset eivät voi antaa ääniään Waldo’s People -yhtyeelle. Tänä iltana siis selviää onko Suomi neljättä kertaa peräkkäin mukana Euroviisujen finaalissa.