Aisleyne Horgan-Wallace vilautti ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace on noussut tänään otsikoihin paljastelullaan. Julkisuuteen kaunotar nousi mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Lontoon suositulla Funky Buddha -klubilla eilen juhlinut kurvikas neitokainen oli sonnustautunut farkkuihin ja sähkönsiniseen jakkuun. Hän oli kuitenkin tällä kertaa jättänyt rintaliivinsä kotiin.

Jakkutakista oli lisäksi jäänyt epähuomiossa pari ylintä nappia auki, joten takki esitteli Horgan-Wallacen rintavarustusta varsin avoimesti paparazzikuvaajille. Katso kuvat tästä.

Pienessä hiprakassa bongattu 30-vuotias julkkistähti oli aiemmin samana iltana ollut mukana La Clique -ohjelman juhlissa Lontoon Hippodromella. Kaunotarten kanssa juhlimassa nähtiin myös Aisleynen entinen poikaystävä Jermain Defoe jalkapalloilijaystävänsä David Jamesin kanssa.