Lunastiko Euroviisujen ennakkosuosikki odotukset?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Moskovassa kisataan kuluvan vuoden Euroviisujen toinen semifinaali, josta finaaliin selviytyy tiistain karsintojen tapaan kymmenen maata. Suomi ja Waldo’s People selvittivät tiensä finaaliin jo tiistaina.

Tämän illan odotetuin esiintyjä oli varmasti Norjan Aleksander Rybak, joka esitti maansa kilpailukappaleen Fairytale. Kappale on ollut jo ennakkoon lähes kaikkien veikkausten ja vedonlyöntien voittajasuosikki. Norjalaiset pitävät kappaletta jo nyt lähes varmana voittajana, mutta viisuvoittoon on vielä pitkä matka.

Vedonlyöntien mukaan voittajasuosikkina on Norja, jonka kerroin on vain 2,25.  Toisena tulee Kreikka kertoimella 7,00 ja kolmantena Turkki kertoimella 8,50. Viiden parhaan joukkoon mahtuvat vedonlyöntiyhtiön mukaan myös Bosnia & Herzegovina ja Islanti.

Mitä mieltä olit itse Norjan kilpailukappaleesta? Kirjoita mielipiteesi artikkelin alle kommenttiosioon.