Suosikkibändi perui keikkansa sikainfluenssan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailman teini-idolien kärkikaartiin lukeutuva The Jonas Brother -veljestrio on joutunut perumaan konserttinsa Meksikossa. Bändin oli määrä nousta lavalle kaksi kertaa saman päivän aikana ensi sunnuntaina Monterreyssä.

Keikan peruuntumisen syyksi on ilmoitettu sikainfluessan pelko. Konsertti on nyt siirretty uuteen ajankohtaan ja bändi yrittää uutta keikkaa samassa paikassa 31. heinäkuuta.

– Tiedämme, että tilanne on vakiintumassa ja että monet fanit ovat matkustaneet kaukaa ja odottavat kovasti yhtyeen näkemistä, keikkapaikan verkkosivuilla pahoiteltiin.

Konserttien sijaan myös muut yleisötapahtumat ovat kokeneet romahduksen Meksikossa sen jälkeen, kun sikainfluenssa alkoi levitä ihmisten keskuudessa. Samalla myös elokuvateattereiden näytökset on peruttu ja uusien elokuvien ensi-iltoja on siirretty ensin syksyyn.