Waldo’s People heitti upean finaalivedon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan loppusuoralla olevassa tämän vuoden Euroviisujen finaalissa nähtiin juuri Suomen edustajan kappale. Moskovassa järjestettävissä viisuissa Waldo’s People esitti eurodance-kappaleensa nimeltä Lose Control.

Semifinaaleissa Waldon ja kumppaneiden esitys onnistui hyvin ja samalla Suomi lunasti paikkansa viisujen finaalissa. Viimeiset harjoitukset menivät kuitenkin lehtitietojen mukaan penkin alle. Esitys lähetettiin kaikkien maiden raadeille, joten se voi vaikuttaa myös lopputulokseen.

Waldo’s Peoplen vokalisti Katariina Kallio on kärsinyt kurkkukivusta ja yskästä, mutta se ei onneksi näkynyt tai kuulunut mitenkään finaaliesityksessä. Yhtyeen  esitys onnistui lopulta hienosti. Suomen esityksen jälkeen on vuorossa vielä Espanja viisuehdokas, minkä jälkeen käynnistyy yleisöäänestys. Suomella on siis varsin mainio esiintymispaikka äänestystä ajatellen.