Aamupojat : Muuvit

Singlet · Stara.fi

Reel 2 Reel -yhtyeen vuonna 1994 julkaisema bogglehouse-hitti I Like To Move It on nyt saanut uuden kuosin Radio NRJ:stä tuttujen Aamupoikien käsittelysssä. Nyt kappale kulkee nimellä Muuvit. Eric Morillo voisi olla ihmeissään tuotoksensa uudesta versiosta.

Renne ja Anssi ovat pääosin kunnioittaneet alkuperäistä jättihittiä, mutta soundien osalta mennään varsin ohuella pohjalla. Vokaalit on nyt käännetty suomeksi ja niiden anti onkin tämän biisin suola. Toki myös tuttu hitti uudessa muodossa voi nostattaa polvea, mutta lyriikoiden pikkutuhma vitsiklangi ei kuitenkaan välttämättä innosta kovinkaan vauhdikkaisiin suorituksiin.

Ideana Muuvit on hauska bilebiisi, joka toimi kuluneena keväänä hienosti esimerkiksi Lapin hiihtokeskusten after ski -bileissä. Etelämpänä kappale taitaa kutenkin soida lähinnä limudiscoissa. Aamupojat julkaisee pian myös debyyttialbuminsa, jossa kuullaan tämän singlen lisäksi myös poikien muita covereita ja tietenkin myös viime kesän discohitti Beibi älä vonkaa.

Pisteet 2/5