StaraVideo 133 – Klamydia-yhtye

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä vieraillaan Rukan maineikkaassa Spring Break -tapahtumassa, jossa nähtiin keikalla myös Klamydia-yhtye. Stara pääsi tutustumaan yhtyeen hotellihuoneen tunnelmiin hetkeä ennen keikkaa. Haastattelussa siis selviää, mitä yhtye puuhailee ennen lavalle nousemista.

Vesku ja kumppanit kertovat lisäksi miten yhtye viettää aikaansa illan keikkaa odotellessa ja mitä yhtye puuhailee keikkabussissa pitkillä keikkamatkoilla. Klamydia kommentoi myös kevään pitkän kiertueen sujumista ja viimeisimmän albumin mainiota menestystä sekä kertoo kesäkuun alussa julkaistavasta uudesta EP-julkaisusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.