Terminator-elokuvan maistiainen yksinoikeudella Starassa – katso!

StaraTV · Stara.fi

Staran NettiTV esittää nyt ensimmäisenä mediana Suomessa maistiaisen 3. kesäkuuta ensi-iltansa saavasta Terminator – Pelastus -elokuvasta. Aiemmin elokuvasta on nähty julkisuudessa vain trailereita, mutta nyt Stara esittelee yksinoikeudella myös otteen elokuvan kohtauksesta.

Vuoteen 2018 sijoittuvassa ja etukäteen kovasti kohutussa elokuvassa nähdään muiden muassa Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Bryce Dallas Howard ja Helena Bonham Carter. Skynetin valmistautuessa kohtalokkaaseen iskuunsa miehet lähtevät vaaralliselle matkalle, joka vie heidät vaarallisen Skynetin hermokeskukseen.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.