Michael Jacksonin paluukeikkoja peruttiin – tänään leikkaukseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson ilmoitti taannoin tekevänsä massiivisen paluun esiintymällä viisikymmentä kertaa Lontoon 02 Arenalla. Moni on epäillyt julkisesti This Is It -nimisten paluukeikkojen onnistumista, ja nyt epäilijät ovatkin olleet ainakin osittain oikeassa.

Jackson on nyt nimittäin perunut kaikki ensimmäisen viikon keikkansa, jotka pyritään kuitenkin järjestämään ensi vuonna. Epäilijät ovat kuitenkin saaneet ensimmäisistä peruutuksista uutta vettä myllyynsä ja nyt moni uskoo, että koko paluu tullaan joko perumaan kokonaan tai siirtämään myöhempään ajankohtaan. Keikkojen perumista vaaditaan myös oikeudessa.

Keikoille on myyty yhteensä noin 900.000 lippua, joiden keskihinta on 70 euroa. Konsertit järjestävä AEGLive ilmoitti jo aiemmin harkitsevansa myös maailmankiertueen tekemistä, mikäli Lontoon konsertit sujuvat hyvin.

Brittilehti The Sun paljasti viime viikolla, että Michael Jackson on sairastunut ihosyöpään. Tuoreimpien tietojen mukaan tähti voi joutua jo tänään syöpäleikkaukseen, jossa hänen kasvoistaan ja rinnastaan yritetään poistaa syöpäsoluja. Mahdollisista muista hoidoista päätetään myöhemmmin. Lääkäreiden mukaan poptähti tullee suurella todennäköisyydellä parantumaan täysin.