Michael Jacksonin 50 konserttia myytiin hetkessä loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Michael Jackson on osoittanut olevansa edelleen supertähtien supertähti. Hän ilmoitti pari viikkoa sitten massiivisesta This is It -nimisestä tempauksesta, jossa hän tekee peräti 50 konserttia Lontoon 02 Areenalla.

Järjestäjien ja Michael Jacksonin riskinotto kannatti, sillä iltapäivällä julkaistun lehdistötiedotteen mukaan kaikki konserit myytiin tänä aamuna loppuun muutamassa tunnissa. Aiemmin tällä viikolla myytiin jo noin 360.000 ennakkolippua ja tänä aamuna tuli myyntiin 500.000 lippua. Näin ollen Michael Jackson on myynyt tällä viikolla lähes 900.000 konserttilippua, joiden hinta on ollut keskimäärin 70 euroa.

Ensimmäiset konsertit järjestetään heinäkuussa ja viimeisten konserttien järjestäminen tullee alustavien tietojen mukaan venymään aikaisemmista tiedoista poiketen peräti vuoden 2010 helmikuulle saakka. Konsertit järjestävä AEGLive ilmoitti jo aiemmin harkitsevansa myös maailmankiertueen tekemistä, mikäli Lontoon konsertit sujuvat hyvin. Ainakin lipunmyynnin perusteella Michael Jackson on siten suuntaamassa parin vuoden sisällä myös This is It -maailmankiertueelle.