Michael Jacksonin megakonsertit vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson ilmoitti taannoin tekevänsä Lontoon suurella 02 Arenalla massiivisen 50 konsertin sarjan, joka alkaa ensi kesänä ja kestää noin vuoden verran aina seuraavaan kesään saakka. Nyt koko jättimäinen konserttisarja on vaarassa.

Amerikkalainen tuotantoyhtiö All Good Entertainment Inc on nostamassa oikeusjutun, jolla se yrittää estää keikkojen toteutumisen. Yhtiön mukaan sen ja Jackon välinen aikaisempi sopimus estää esiintymiset Lontoossa. All Goodin sopimus on sen mukaan allekirjoitettu viime marraskuussa Jacksonin manageri Frank DeLeon kanssa.

Sopimuksen mukaan Michael Jackson saa esiintyä heinäkuuhun 2010 saakka vain veljiensä ja siskonsa Janetin muodostaman Jackson 5 -yhtyeensä riveissä. Yhtiön osakkaan Patrick Alloccon mukaan Michael ei voi tehdä muita konsertteja sopimuksen ollessa voimassa.

Tuotantoyhtiö lähetti Jacksonille uhkavaatimuksen asiassa maaliskuussa, mutta siihen ei vastattu, joten yhtiö nosti oikeusjutun. Yhtiö on sopinut poptähdelle konsertin Texasiin 3. heinäkuuta. Se on tarkoitus lähettää maksullisena internetissä ja konsertti voisi tuottaa Michaelille arviolta noin 30 miljoonan dollarin tulot, MSNBC uutisoi.