Mariah Careyn paita paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä paremmin tunnetuksi tullut Mariah Carey on parhaillaan Cannesin elokuvajuhlilla uuden Precious-elokuvansa merkeissä. Näyttelemistä vakavasti aloittelevan supertähden vierailu ei ole kuitenkaan sujunut kovin mallikkaasti.

Mariah Carey nousi pari päivää sitten otsikoihin ahtauduttuaan numeroa tai paria liian pieneen iltapukuun, josta hänen rintansa pursusivat yli. Nyt hän on jo toistamiseen parin päivän sisällä samankaltaisissa otsikoissa pukeuduttuaan ilman rintaliivejä ohueen mustaan paitaan.

Valokuvaajien salamavalot nimittäin paljastivat paidan alla pilkottaneet rinnat. Katso toinen kuva tästä ja toinen kuva tästä. Mariahin elokuvan traileri löytyy puolestaan tästä.

Miehensä Nick Cannonin kanssa uuteen 15 miljoonan asuntoon muuttanut Mariah nähtiin juhlimassa leffaansa supertähtien seurassa, sillä mukana olivat mukana muiden muassa leffassakin nähtävät Lenny Kravitz, Gabourey Sidibe ja Paula Patton sekä elokuvan ohjaaja Lee Daniel. Elokuva perustuu Push-nimiseen kirjaan ja se saa virallisen ensi-iltansa 6. marraskuuta.