Bikinihottis Marisa Miller paljasti vartalonsa salaisuuden

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller poseerasi äskettäin bikineissä Shape Magazine -lehden kannessa. Nyt hän on vieraillut myös huippusuositussa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Erityisesti life style -lehtien sivuilla ja Victoria’s Secret -mainoksissa hyvin menestynyt bikinimalli kertoi haastattelussa poseerauksen saloja ja opetti samalla DeGeneresille oikean poseerauksen taitoa.

Marisa Miller paljasti Ellenille myös virheettömän vartalonsa tarkoin varjellun salaisuuden, minkä ansiosta kuvia ei tarvitse parannella kovinkaan paljon digitaalisesti. Katso video tästä linkistä tai artikkelin alta. Kyseinen jakso nähdään lähiaikoina myös Suomessa Liv-kanavalla.

Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on aiemmin toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.