StaraVideo 136 – Cheek (osa 2/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä kotimainen hiphop-tähti Cheek kertoo kuulumisiaan. Tämän hetken listaykkönen muistelee aikaisempia albumejaan ja niiden tekemistä. Suosikkiartisti kertoo myös millainen vaikutus Fintelligensistä tutulla Iso-H:llä on ollut kahden viimeisimmän albumin tekemisessä.

Cheek valottaa hieman myös suunnitelmiaan tulevien levyjen varalle ja paljastaa kiireisen keikkatahdin varjopuolen. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta. Ensimmäinen osa löytyy tästä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.