Näyttelijäkaunotar Rachel Bilson paljasti rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson nähdään nyt upeissa studioposeerauksissa. Edellisen kerran hän poseerasi vähissä vaatteissa tammikuussa GQ-lehden bikinikuvissa.

Viime viikolla murtovarkaiden uhriksi miehensä Hayden Christiansenin kanssa Los Angelesissa joutunut supertähti menetti murrossa jopa useiden satojen tuhansien arvosta vaatteita ja koruja. Harvoin bikini- tai paljastuskuvissa nähty kaunotar paljastaa tällä kertaa yllättävän paljon. Katso kuvat tästä.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt 7-vuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Parhaillaan työn alla olevan New York, I Love You -elokuvan on määrä saada ensi iltansa vielä tämän vuoden aikana.