Angelina Jolie löysi uuden näyttelijämiehen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuvat Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat olleet jo kuukausien ajan sitkeiden erohuhujen kohteena. Väitteiden mukaan heidän suhteensa olisi kivillä ja molemmat eläisivät nykyisin täysin omaa elämäänsä.

Angelina Jolie on nähty viime aikoina Salt-elokuvansa kuvauspaikalla varsin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä Liev Schreiberin kanssa. Brad viettää nykyisin sinkkuelämää yhtäviensä kanssa ja Angelina viettää kuvauksissa myös vapaa-aikansa Lievin seurassa, brittiläinen NOW-lehti kertoi.

Lehden mukaan Schreiberin kanssa jo vuosia sitten ystävystynyt Angelina valitsi itse miehen vastanäyttelijäkseen. Liev Schreiber seurustelee tahollaan edelleen näyttelijä Naomi Wattsin kanssa, mutta heidänkin suhteensa on kerrottu olleen kivillä jo pitkään. Molemmat ovat siis parisuhteissaan samanlaisessa tilanteessa.

Jolien ja Schreiber ei ainakaan vielä tiedetä olevan intiimissä suhteessa, mutta kuvauspaikalta kantautuneiden tietojen mukaan he ovat toisilleen selvästi läheisiä. Viimeinen niitti Angelinan ja Bradin suhteeseen saatiin, kun Angelina sai taannoin tietää Bradin tavanneen salaa ex-vaimoaan Jennifer Anistonia.