Johanna Tukiainen laulukeikalla juhannusfestareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on äskettäin laajentanut toimenkuvaansa myös laulajaksi. Hänen ja Julia-siskonsa ensimmäinen single Kuuluisuus on mua varten esitetään esimmäisen kerran ”livenä” tulevana juhannuksena. Kappaleen nimeksi on tosin joissain yhteyksissä kerrottu myös Julkisuus on mua varten.

Johanna Tukiainen kertoo blogissaan, että hänet on kiinnitetty esiintymään Raumanmeren juhannukseen, eli nykyiseen RMJ Party Camp -tapahtumaan. Tuksun on määrä nousta lavalle perjantaina 19. kesäkuuta.

Kohujulkkis oli taannoin tapaturmassa, minkä johdosta hänen kasvonsa tarvitsevat hieman korjausta.

– Tiina Jylhä korjaa otsani sekä laittaa täytettä huuliin. Katsotaan muiden operaatioiden kanssa, ehtiikö niitä tehdä ennen juhannusta. Voi olla että menee juhannuksen jälkeen, Tuksu kertoi.

Äskettäin Johanna Tukiainen jätti deitti-ilmoituksen verkkopalveluun. Hän kommentoi myös tätä blogissaan.

– Oli tosiaan rohkea veto kirjoittaa itsestäni omalla nimelläni, mutta ajattelin että haluan niiden ihmisten, jotka todella ovat kiinnostuneita minusta, ottavan yhteyttä minuun. En ole koskaan uskonut siihen, että rakkaus tulee kauheasti etsimällä, enemmänkin se tulee salakavalasti nurkan takaa.