Hävinnyt Susan Boyle: ”Paras esitys voitti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viimein päättyneen Britain’s Got Talent -kilpailun selvä ennakkosuosikki Susan Boyle ei lopulta voittanutkaan, kun voittajaksi kiilasi Diversity-tanssiryhmä. Suorassa televisiolähetyksessä Boyle näytti huojentuvan kun selvisi että hän sijoittuu kisassa vasta toiseksi.

-Paras esitys voitti. He olivat erittäin viihdyttäviä, Susan Boyle totesi heti voittajan selvittyä.

Boylen väitettiin kärsineen kovista paineista ennen finaalia ja hän saikin kaksi raivokohtausta julkisilla paikoilla. Niiden jälkeen tuotantotiimi siirsi hänet kilpailijoiden hotellista toiseen paikkaan rauhoittumana ja valmistautumaan finaaliin.

– Mikä seikkailu. Uskomatonta. Kilpailu teki nöyräksi. Kiitos kaikille, Boyle lisäsi hetken kuluttua takahuoneessa.

Laulajatähti vihjasi haastattelussa myös tekevänsä lähiaikoina esikoisalbuminsa. Myös tuomari Simon Cowell totesi heti tuoreeltaan, että Boylea odottaa hyvä tulevaisuus.