Mariah Carey ökyili miljoonakeikalla – hukutettiin timantteihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turkissa yksityisen konsertin lauantai-iltana heittänyt poptähti Mariah Carey ansaitsi yhdestä ainoasta esiintymisestä hulppeat 1,5 miljoonaa dollaria, mutta ei siinä vielä kaikki.

Kyseessä oli Euroopan kalleimmaksi ja tasokkaimmaksi väitetyn luksuskohteen, Mardan Palacen, avajaisjuhlat Antalyassa. Mariahin rahapalkkio keikasta oli puolitoista miljoonaa, mutta New York Post -lehden saamien tietojen mukaan tämän lisäksi poptähti suorastaan hukutettiin timantteihin ja muihin jalokiviin.

Mariah Carey sai palkkansa päälle usean miljoonan dollarin edestä timanttikoruja, kuten hänelle vartavasten tehdyn jättitimantilla koristellun perhossormuksen. Mariah ja hänen miehensä muuttivat äskettäin 15 miljoonan dollarin arvoiseen kotiin Beverly Hillsissä, joten pariskunnalla ei ole ollut pikkurahasta pulaa ennen tätä keikkaakaan.