Langanlaiha Lindsay Lohan määrättiin lihotuskuurille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on viime aikoina saanut ammatillisen elämänsä taas hiljalleen järjestykseen, mutta henkilökohtaisella puolella hänen elämänsä on edelleen kuin vuoristorataa.

Nyt hän on kuitenkin saanut ensimmäisen suuren budjetin elokuvaroolin pariin vuoteen, kun hänet kiinnitettiin äskettäin The Other Side -elokuvaan. Leffan ohjaaja on kuitenkin nyt todennut, että Lindsay on aivan liian laiha kyseiseen rooliin, joten neitokainen on määrätty lihotuskuurille. Lindsay kuihtui langanlaihaksi erotessaan tyttöystävästään Samantha Ronsonista.

Uuden elokuvan ohjaaja haluaa Lohanin näyttävän valkokankaalla luurangon sijaan terveeltä ja normaalilta nuorelta naiselta, joten hänen pitää saada nopeasti lihaa luidensa ympärille. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Lindsay voi saada jälleen potkut elokuvasta, mikäli hän ei saa vartaloaan tarvittavaan kuntoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat