Ashley Tisdalesta kasvoi seksikäs pahis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä aikoinaan parrasvaloihin noussut ja sittemmin High School Musical -elokuvien sivuosasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Ashley Tisdale on pitänyt tähän saakka kiinni kiltin tytön ja suoranaisen pissiksen roolistaan.

Nyt kouluelokuvat alkavat kuitenkin olla hänen kohdallaan historiaa, joten Ashley voi ryhtyä rakentamaan itselleen uudenlaista imagoa. Sitä hän parhaillaan tekeekin, sillä uutta levyään Yhdysvalloissa tällä hetkellä markkinoiva nuori kaunotar poseeraa tuoreissa lehtikuvissa selvästi räväkämmin kuin aiemmin. Mustaan mekkoon sonnustautunut Tisdale nähdään muiden muassa potkimassa nukkekotia. Katso kuvat tästä. Myös siviilissä hän pukeutuu nykyisin selvästi aikaisempaa seksikkäämmin. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Ashley Tisdale tuli kansainvälisesti tunnetuksi High School Musical -elokuvien Sharpay Evansin roolistaan. Hän on kuitenkin tehnyt uraa myös mallina, laulajana ja tuottajana. Ennen läpimurtoaan Ashley näytteli myös The Suite Life Of Zack & Cody -televisiosarjassa. Tänä keväänä hän julkaisi myös albumillisen uutta musiikkia. Ashley Tisdale nähdään lähiaikoina myös They Came From Upstairs -elokuvan tähtenä. Forbes-talouslehden mukaan hän kuuluu parhaiten palkattujen nuorten Hollywood-tähtien joukkoon.