Bruno-hahmolle raju pahoinpitelysyyte – nainen vammautui pysyvästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Sacha Baron Cohen on haastettu jälleen oikeuteen roolihahmojensa tekemisistä. Taannoinen hittielokuva Borat synnytti varsinaisen haasteiden aallon, ja nyt Bruno on ilmeisesti tekemässä saman. Nyt on kuitenkin kyse tähän saakka rajuimmista syytöksistä.

Bruno-elokuvan kuvauksissa tapahtui välikohtaus vuonna 2007. Amerikkalainen nainen, Richelle Olson, väittää haasteessaan, että bingohallissa kuvatussa kohtauksessa Bruno-hahmo hyökkäsi hänen kimppuunsa sillä seurauksella, että nainen joutui pyörätuoliin. Olson haastoi Cohenin lisäksi myös NBC Universalin ja useita muita elokuvaan liittyviä tahoja.

Kyseessä oli Richelle Olsonin iäkkäillä ihmisille Palmdalessa, Kaliforniassa, järjestämästä bingotilaisuudesta. Olsonin mukaan hänelle kerrottiin, että ”julkkis” Bruno olisi tulossa hyväntekeväisyysbingoon kuuluttajaksi. Lupaus pitikin, mutta Bruno osoittautui naisen mukaan ”äärimmäisen karikatyyriseksi homoseksuaaliksi, joka pukeutui seksuaalisesti paljastaviin vaatteisiin” ja että Bruno käytti äärimmäisen loukkaavaa kieltä, TMZ uutisoi.

Tämän seurauksena Olson yritti ottaa mikrofonia pois Brunolta, joka ryhtyi kuitenkin taistelemaan siitä ja koskettelemaan naista ”epäsopivasti”. Kiistan seurauksena nainen kaatui maahan. Naisen väitteiden mukaan tämä johti viiden minuutin ajan jatkuneeseen hyökkäykseen häntä kohtaan. Välikohtauksen jälkeen hän kertoo menettäneensä tajuntansa ja kaatuneensa rajusti lyöden samalla päänsä betoniin. Sairaalassa hänellä todettiin verenvuotoa aivoissa. Olson ei ole tämän jälkeen kyennyt kävelemään, vaan joutuu liikkumaan pyörätuolissa.