Maailman vaikutusvaltaisimmat tähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas talouslehti Forbes rankkaa vuosittain järjestykseen monen muun listan lisäksi myös maailman vaikutusvaltaisimmat julkkikset. Tähän saakka ykkösenä on komeillut jo pitkään televisioemäntä Oprah Winfrey, mutta nyt hänet on pudotettu valtaistuimelta.

Lehden listassa ykköspaikan on nimittäin tänä vuonna vienyt yllättäen näyttelijä Angelina Jolie, kun Oprah joutui tyytymään vasta toiseen sijaan. Listan perusteista ei ole kovin paljoa tietoa, mutta se tiedetään, että julkkisten vuoden aikana saama mediatila ja tulot vaikuttavat sijoitukseen.

Viime vuonna Jolie oli listan kolmonen. Tuloilla mitattuna Oprah on kuitenkin edelleen kiistaton ykkönen, sillä Angelina Jolie tienasi vuodessa 27 miljoonaa, kun Oprahin tilipussi kasvoi samaan aikaan yli kymmenen kertaa enemmän, 275 miljoonalla. Listan kolmas oli Madonna. Seuraavina tulivat Beyonce, Tiger Woods, Bruce Springsteen, Steven Spielberg, Jennifer Aniston ja Brad Pitt.