BB-Salby, eli BB, julkaisi uuden kesäsinglensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisartisti BB, eli entinen BB-Salby, on julkaissut uuden Kesäilta-singlensä, joka on uusi sovitus saman artistin vuonna 2004 julkaistusta Tää on se ilta -kappaleesta.

Hiphop-poljentoa omaava Kesäilta on jatkoa herran vuonna 2004 julkaistulle debyyttilevylle Sattumien summa. Albumilta irrotettu single, Pepe Willbergin biisiä lainaten tehty Aamu, nousi hetkeksi myös Suomen viralliselle singlelistalle.

Albumilta löytyi siis myös Tää on se ilta kappale, jonka suosio fanien keskuudessa sai artistin tekemään biisistä vuoden 2009 soundia paremmin palvelevan version. Nyt Kesäilta nimeä kantava kappale on saanut uuden muotonsa MMEN aka Millionaire Men -tamperelaisryhmittymän käsissä. Joukkue muistetaan muiden muassa Cheekin tuotannon takaa.