Lindsay Lohan vilautti hiukan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on palannut ajassa parin vuoden takaiseen aikaan, kun supertähdet esittelivät kilpaa alapäitään paparazzeille. Tuohon joukkoon kuuluivat tuolloin hänen lisäkseen myös Lily Allen, Paris Hilton ja Britney Spears.

Parhaillaan Lontoossa entistä tyttöystäväänsä Samantha Ronsonia ahdistelevat Lindsay Lohan kuvattiin toissailtana nousemassa häntä kuljettaneen auton takapenkiltä. Tähdellä oli kaikeksi onneksi alushousut jalassaan, mutta juhlatuulella ollut Lindsay paljasteli niistä huolimatta hivenen liikaa intiimejä paikkojaan. Katso kuvat tästä.

Aiemmin tänään uutisoitiin, kuinka sankan henkivartijakatraan suojelema Lindsay joutui vahingossa oman turvamiehensä iskun kohteeksi poistuessaan lontoolaiselta Cuckoo-klubilta paparazziarmeijan läpi.