Megan Fox ”Elokuvassa suuteleminen on vi**n yököttävää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvan myötä raketin lailla Hollywood-tähtien a-sarjaan noussut Megan Fox on nykyisin lähes jokaisen miesnäyttelijän unelma vastanäyttelijäksi erityisesti, jos leffan käsikirjoituksessa on romantiikkaa.

Megan Fox itse ei pidä valkokankaan romantiikkaa kovinkaan suuressa arvossa ainakaan kyseisten kohtausten tekemisen osalta. Hänen mukaansa kuhertelukohtausten kuvaaminen on kaikkea muuta kuin mukavaa.

– Hyvä jumalani! Elokuvassa suuteleminen on vi**n yököttävää. Se on super-intiimi asia. Suut koskettavat vain toisiaan? Minun pitää todella pitää henkilön persoonallisuudesta, eikä vain hänen ulkonäöstään, ennen kuin voi suudella häntä, Megan Fox kertoi GQ-lehden haastattelussa.

Maailman seksikkämpien naisten kärkipäähän monissa äänestyksissä sijoittuneella kaunottarella on suutelukohtauksista huonoja kokemuksia.

– Minun piti suudella tätä yhtä kundia kun hän oli juuri syönyt. Suudellessamme hänen suustaan tuli minun suuhuni palanen jotain. Uskokaa tai älkää. Ei ehkä tarkoituksella. Se oli ehkä hänen hampaassaan tai jotain? Se oli todella suolainen ja minä aloin melkein itkeä. Olin todella bitch loppupäivän.