Oma henkivartija löi Lindsay Lohania – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on saanut viimein kiinni oikeasta työelämästä ja saanut pitkästä aikaa oikean elokuvaroolin, mutta ihmissuhteiden rintamalla hänellä menee vielä suhteellisen epävarmasti.

Sankan henkivartijakatraan suojelema Lindsay tuskin joutuu kovinkaan helposti ulkopuolisten fanien, vihamiesten tai -naisten iskujen kohteeksi, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hän ja hänen turvamiehensä osaavat olla aivan tarpeeksi vaarallisia ilman ulkopuolisiakin.

Entinen lapsitähti oli aiemmin tällä viikolla juhlimassa railakkaasti Lontoon yössä Cuckoo-klubilla. Sieltä henkivartijoidensa suojeluksessa poistuessaan superjulkkis joutui kuitenkin todella yllättävän iskun kohteeksi. Paparazzien armeijan läpi kulkiessaa Lindsay sai nimittäin yllättäen iskun suoraan kasvoihinsa omalta henkivartijaltaan. Katso kuva tästä.

Isku oli sen verran voimakas, että Lindsay Lohan veti nopeasti käden kasvoilleen. Jotta tapaus menisi vieläkin oudommaksi, Daily Mail kertoo Lindsayn käyttäneen paparazzien harhauttamiseen aikaisemmin samana iltana myös itsensä kaksoisolentoa.

Edellisenä iltana Lindsay kiirehti lentokentältä Bungalow 8 -klubille, jossa oli DJ-keikalla hänen entinen tyttöystävänsä Samantha Ronson. Ronson nähtiin pian poistumassa klubilta yksin, mutta siitä huolimatta Samanthan Lontoon keikan uskotaan olevan myös Lindsayn vierailun todellinen syy.