Seksikäs bikinimalli ja Bruno kuumissa yhteiskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio nähdään nyt poseeraamassa elokuvahahmo Brunon kanssa ”kuumissa” yhteiskuvissa.

Sacha Baron Cohenin luoma ja pian myös valkokankaalle rynnivä itävaltalainen muotitoimittaja Bruno nähdään Alessandra Ambrosion kanssa Marie Claire -lehden brittiversion heinäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Eräässä kuvassa Bruno poseeraa esimerkiksi Alessandran selässä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandro Ambrosio sai esikoisensa viime elokuussa. Hänet valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro on tullut tutuksi Victoria’s Secret -mallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.